Akkerman Financial Lease

Bij financial lease koopt u een leaseauto, maar u betaalt deze in termijnen aan uw leasemaatschappij. In een leasecontract spreekt u af wat u per maand betaalt. Wat zijn voordelen van financial lease? En heeft deze vorm van leasen ook nadelen? We zetten de voor- en nadelen van financial lease voor u op een rij.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Een bedrijfsmiddel of voertuig financieren zonder in één keer een grote investering te doen? Dat kan met Financial Lease. U houdt financiële ruimte om te ondernemen. Bovendien profiteert u mogelijk van fiscaal voordeel. Is aan het einde van de looptijd het aanschafbedrag plus rente afbetaald? Dan bent u volledig eigenaar van uw voertuig of bedrijfsmiddel.

Tweedehands lease

Ook tweedehands lease is mogelijk bij Akkerman Lease. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Sterker nog: u betaalt waarschijnlijk minder omdat de aanschafwaarde van een tweedehands bedrijfsmiddel lager ligt. Wel is het belangrijk dat u de lease meteen bij aanschaf regelt. Een bedrijfsmiddel dat u al een tijdje in gebruik heeft, is later niet alsnog onder te brengen bij Akkerman Lease. Maak direct uw persoonlijke berekening.

Hoe gaan wij te werk

Akkerman Lease staat voor voordelige, snelle en eenvoudige leaseoplossingen voor ondernemers. Bij Akkerman Lease berekent u snel uw maandbedrag. Past de lease bij uw financiële situatie? En voldoet u aan alle overige voorwaarden? Dan krijgt u binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte. Deze is altijd gegarandeerd voor de gekozen aanschafwaarde.

Maak gebruik van het onderstaande aanvraagformulier:

Wilt u snel en voordelig leasen? Kies dan voor Akkeman Lease